Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Masový dort


Suroviny

  • 600 gramů vepřové kýty
  • 250 gramů žampiónů
  • 250 gramů tvrdého sýra
  • 250 gramů šunky
  • 2 vejce
  • sterilovaný hrášek
  • dijonská hořčice
  • máslo
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Maso si nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a část navrstvíme na dno vymazané remosky, pak poklademe šunkou, sýrem, smaženými žampiony, s vejcem a hráškem, pak opět šunkou, sýrem, dáme druhou vrstvu masa, zasypeme vše sýrem.

  • 2

    Pečeme asi hodinu a půl v remosce.

  • 3

    Pak nakrájíme na výseče jako dort. Můžeme jíst teplé i studené.

  • Podáváme s rýží či bramborovou kaší.

Brambory pečené v solné krustě

bramborová kašebramborový salátbramborydorthoubyrýžešťouchané bramborysýruzeninyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno