Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Křenová omáčka s uzeným masem


Suroviny

  • 600 g uzené krkovice
  • 300 ml smetany na šlehání
  • kořenovou zeleninu
  • 2 lžíce másla
  • hladká mouka
  • křen
  • šťávu z citronu
  • 1 cibule

Postup

  • 1

    Uzené maso uvaříme ve vodě do měkka s kořenovou zeleninou. Vyjmeme jej z hrnce.

  • 2

    Na másle zpěníme cibulku, připravíme si světlou jíšku, kterou zalijeme uzeným vývarem. Provaříme, opepříme a přidáme 30% smetanu.

  • 3

    Poté přidáme hojně nastrouhaného křenu a velmi krátce povaříme, na závěr dle chuti okyselíme, či přisladíme.

Jemný bramborový knedlík

bramborové knedlíkyhouskové knedlíkyknedlíkyomáčkauzené masouzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno