Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Jemný bramborový knedlík


Suroviny

  • 600 gramů brambor typu c uvařených den předem
  • 100 gramů solamylu
  • 2 lžíce hrubé mouky
  • 1 žloutek
  • sůl

Postup

  • 1

    Brambory uvařené ve slupce oloupeme, najemno nastrouháme, přidáme solamyl, mouku, sůl a žloutek, vytváříme knedlíky, které 10 minut zavařujeme v osolené vodě.

bramborové knedlíkybramboryknedlíkypříloha
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno