Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Zapečené rybí filé s brambory a smetanou


Suroviny

  • 400 g filé z tresky
  • 800 g brambor
  • 2 cibule
  • 250 ml 30% smetany
  • 30 g másla
  • vegeta
  • sůl
  • pepř
  • citron
  • plocholistá petržel

Postup

  • 1

    Filety necháme rozmrznout, osušíme, pokapeme citronem a necháme 1/2 hodiny odležet.

  • 2

    Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka. Cibuli nakrájíme na půlkolečka.

  • 3

    Do pekáčku vymazaného trochou másla dáme cibuli, pak brambory nakrájené na plátky prosypané vegetou, tresku, kterou jsme osolili a opepřili, zalijeme smetanou a zapékáme cca. 30 minut na 175 °C.

bramboryryba
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 45 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno