Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Zabijačkový guláš


Suroviny

  • 200 gramů vepřového plecka
  • 100 gramů srdce
  • 100 gramů ledvinky
  • 100 gramů jazyku
  • 50 gramů jater
  • 4 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • starší chléb
  • kmín
  • majoránka
  • zázvor
  • nové koření mleté
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Ledvinky očistíme, spaříme a naložíme přes noc do mléka. Vše si nakrájíme na kousky.

  • 2

    Na sádle zpěníme cibuli, pak přidáme srdíčko, česnek, koření (kromě majoránky), dusíme do poloměkka, pak dáme maso, ledvinky a nakonec játra.

  • 3

    Když je vše měkké, zahustíme chlebem a provaříme.

  • 4

    Na závěr přidáme majoránku a ještě česnek. Správně se má zahustit guláš mozečkem. Lze ho péci i v troubě.

  • Podáváme s chlebem.
gulášhouskové knedlíkyknedlíkyomáčkapečivovepřové masozabíjačka
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno