Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřový guláš s václavkami


Suroviny

  • 400 g krkovice
  • 400 g václavek
  • 2 lžíce sádla
  • 2 cibule
  • mletá paprika
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžičky protlaku
  • kmín
  • pepř
  • sůl
  • nové koření
  • listová petržel
  • vývar
  • střídka staršího chleba na zahuštění

Postup

  • 1

    Václavky povaříme 20 minut v osolené vodě, slijeme a dáme na stranu. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme a přidáme k cibuli, kterou jsme osmažili dozlatova a zarestujeme.

  • 2

    Přidáme protlak, papriku, ostatní koření, podlijeme vývarem a necháme vydusit do tuku, pak znovu podlijeme, dusíme maso do poloměkka, pak přidáme houby, dusíme ještě dvacet minut, po deseti přidáme střídku chleba, jíž guláš zahustíme.

česnekgulášhoubyhouskové knedlíkyknedlíkyomáčkapečivovepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno