Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřový guláš na pivu


Suroviny

  • 600 gramů prorostlé vepřové plece
  • 4 cibule
  • 250 ml piva
  • vývar (použil jsem uzený)
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce sádla
  • 2 lžíce protlaku
  • sůl, pepř, nové koření
  • tmavý chléb na zahuštění
  • mletá paprika (sladká, pálivá)
  • majoránka

Postup

  • 1

    Na sádle necháme do tmava vysmažit cibulku, přidáme maso, necháme zatáhnout, pak papriku, koření a protlak.

  • 2

    Trochu podlijeme, vydusíme do tuku, zalijeme pivem, vývarem, přidáme česnek a dusíme do měkka.

  • 3

    Když je maso měkké, zahustíme starším tmavým chlebem a dochutíme ještě stroužkem utřeného česneku a majoránkou.

  • Podáváme s chlebem.
alkoholgulášhouskové knedlíkyknedlíkyomáčkapečivotěstovinyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno