Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřové na srbský způsob


Suroviny

  • 500 gramů krkovičky
  • 5 rajčat
  • 5 paprik
  • 2 větší cibule
  • sklenička rajského protlaku
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžíce škrobu
  • 1 lžíce octa
  • bujón
  • sůl pepř
  • tymián

Postup

  • 1

    Vše si nakrájíme na kousky, maso osolíme, opepříme a vmícháme solamyl.

  • 2

    Všechny ingredience dáme do pekáčku, promícháme, mírně podlijeme (zelenina pustí sama dost šťávy) a dusíme asi hodinu a půl. Je to rychlé a výborné a příprava nezabere moc času.

  • Podáváme s rýží nebo bílým pečivem.

Jasmínová rýže v peřinách

česnekhouskové knedlíkyknedlíkyomáčkapečivorýžetěstovinyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe