Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřová plec na paprice


Suroviny

  • 500 g vepřové plece
  • 1 větší cibule
  • 1 lžíce sádla
  • 1 masox
  • mletá paprika
  • kmín
  • sůl
  • pepř
  • špetka zázvoru
  • 250 ml 30% smetany
  • hladká mouka
  • 1 kapie

Postup

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky a opečeme na sádle, kde jsme nechali zesklovatět na sádle cibuli. Přidáme mletou papriku, koření, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka.

  • 2

    Pak přidáme nakrájenou kapii. Smícháme hladkou mouku s vodou, nalijeme do omáčky, provaříme.

  • 3

    Na závěr zjemníme smetanou, případně dochutíme cukrem a octem.

Houskové knedlíky

houskové knedlíkyknedlíkyomáčkapikantnívepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno