Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřová kýta na hříbkách


Suroviny

  • 4 plátky vepřové kýty
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hrst sušených hříbků
  • sůl, pepř, drcený kmín
  • hladká mouka
  • 1 lžička papriky
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 50 gramů slaniny

Postup

  • 1

    Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji, pak jej vyjmeme, do výpeku vložíme slaninu, necháme ji rozškvařit a přidáme cibuli a česnek.

  • 2

    Když je dozlatova, vrátíme maso, posypeme paprikou, podlijeme, přidáme houby, které jsme si namočili do vody a dusíme do měkka.

  • 3

    Na závěr zjemníme máslem, které jsme obalili v hladké mouce.

Jasmínová rýže v peřinách

bramboryhoubypečivorýžetěstovinyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno