Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Špagety s vepřovým masem a pestem z medvědího česneku


Suroviny

  • 500 gramů špaget
  • 3 lžíce pesta z medvědího česneku
  • 300 gramů vepřového karé
  • olivový olej
  • 2 šalotky
  • 160 gramů tvrdého sýra (parmezán, gouda)
  • sůl, pepř
  • Pesto
  • olej
  • medvědí česnek
  • citronová šťáva
  • parmazán
  • sůl
  • piniové oříšky (vše rozmixujeme- poměry určíme dle chuti, mělo by být kašovité konzistence)

Postup

  • 1

    Maso si nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Na olivovém oleji necháme zpěnit šalotku, přidáme maso, zarestujeme. V hrnci si uvaříme špagety na skus (al dente).

  • 2

    Po uvaření je slijeme, přidáme k masu, doplníme pestem, promícháme a ihned servírujeme. Sypeme sýrem.

česnekšpagetysýrtěstovinyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno