Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Smažený pangasius, bramborová kaše


Suroviny

  • 500 gramů rybích filetů
  • vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • citron
  • sůl
  • olej
  • Kaše
  • 800 gramů brambor typu C
  • 50 gramů másla
  • 150 ml smetany na vaření

Postup

  • 1

    Jednotlivé kusy ryby řádně osušíme ubrouskem, osolíme, pokapeme citronem a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje.

  • Kaše
  • 1

    Brambor oloupeme, nakrájíme na kousky a vaříme v osolené vodě asi 20 minut.

  • 2

    Pak přidáme máslo a vroucí smetanu, kterou zašleháváme tak, aby se vytvořila hladká kaše. Zdobíme plátkem citronu.

bramborová kašebramboryrybasmažené
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno