Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Smažený hermelín


Suroviny

  • 2 vyzrálé hermelíny
  • hladká mouka
  • vejce
  • strouhanka
  • olej

Postup

  • 1

    Hermelín podélně rozřízneme a dáme na 20 minut do mrazáku.

  • 2

    Obalíme ho v hladké mouce, rozšlehaných osolených vejcích a strouhance.

  • 3

    Znovu vložíme do vajec a znovu do strouhanky. Sýr nám tak nevyteče.

  • 4

    Smažíme na vyšší teplotě poměrně ve fritéze nebo ve vysoké vrstvě oleje.

  • Podáváme s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou.

Vařené brambory ve slupce

bramboryhermelínsmaženésýr
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 2

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno