Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Smažená krkovička plněná hermelínem a kapií


Suroviny

  • 4 plátky krkovičky a 120 g
  • 120 g hermelínu
  • 50 g sterilované kapie
  • vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup

  • 1

    Plátky naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme kouskem hermelínu a kapie.

  • 2

    Přehneme jej, sepneme párátky a obalíme v hladké mouce, šlehaných vejcích a strouhance.

  • 3

    Smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje.
    Vhodnou přílohou jsou hranolky, případně krokety a tatarská omáčka.

bramborová kašebramborový salátbramboryhermelínřízeksalátsmaženéšťouchané bramborysýrvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno