Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Segedínský guláš speciál


Suroviny

  • 500 gramů plecka
  • 200 gramů kysaného zelí
  • 100 gramů uzené krkovice
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • lžíce protlaku
  • lžíce mleté papriky
  • lžíce kachního sádla
  • 100 ml smetany na šlehání
  • sůl, pepř, kmín
  • jíška na zahuštění

Postup

  • 1

    Osolené maso, které jsme si nakrájeli na kousky přidáme na cibuli, jež jsme osmažili dozlatova na sádle, přidáme protlak, nakrájené uzené, pepř a papriku, krátce opečeme a podlijeme vodou nebo vývarem, pak přidáme zelí, kmín a dusíme do měkka.

  • 2

    Když je maso měkké, zahustíme guláš jíškou a zjemníme smetanou.

Podáváme s houskovým knedlíkem

Houskové knedlíky

gulášhouskové knedlíkyknedlíkyomáčkauzené masovepřové masozelí
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno