Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Sarma


Suroviny

  • 400 gramů mletého masa
  • 4 listy spařené listy hlávkového zelí
  • větší hrst rýže
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • 100 gramů anglické
  • rajský protlak
  • tymián
  • muškát
  • sladká paprika
  • bobkový list
  • nové koření
  • bílé víno
  • lžíci sádla
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Spařené listy hlávkového zelí osolíme, odstraníme košťál a naplníme směsí z mletého masa, kam jsme dali vařenou rýži, česnek, všechno koření (kromě bobkového listu a nového koření) a osmaženou anglickou slaninu.

  • 2

    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme bobkový list, nové koření, protlak, víno a vložíme do základu listy.

  • 3

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě hodinu.

  • Vhodná příloha: Chleba, bramborové lokše
bramborová kašebramborové knedlíkybramborymleté masošťouchané bramboryuzené masouzeninyzelí
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno