Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Polské klusky


Suroviny

  • 1000 g brambor typu C
  • 250 g škrobu
  • 2 čajové lžičky soli

Postup

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce, necháme vystydnout a nastrouháme na jemno. pak vmícháme sůl, škrob, necháme vařit osolenou vodu a vhazujeme do ní klusky, které jsme vytvořili tak, že jsme zploštili větší kuličku a vprostřed ní jsme vytvořili důlek. Zavařujeme dokud nevyplavou (asi pět minut).

  • 2

    Hodí se jako příloha k pečenému masu.

bramborové knedlíkypolskápřílohasvětová kuchyně
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 6

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno