Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Plněná krkovice pečená v alobalu


Suroviny

  • 4 plátky prorostlé krkovičky
  • 2 cibule
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 menší klobásy (ostravská)
  • plnotučná hořčice
  • olej
  • sůl
  • pepř

Postup

  • 1

    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek položíme anglickou slaninu, cibuli a klobásu. Maso svineme a dáme do alobalu, který jsme potřeli olejem.

  • 2

    Pečeme zvolna hodinu. Ke konci alobal otevřeme, přidáme teplotu a dopékáme 10 minut na plný výkon.

  • Vhodnou přílohou jsou brambory v soli
bramborová kašebramboryroládašťouchané bramboryuzeninyvepřové masozelí
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe