Do mísy prosejeme mouku, vytvoříme důlek, přidáme droždí, cukr, trochu vlažného piva a necháme vzejít kvásek. Doplníme ostatními surovinami a vytvoříme těsto, které hněteme, dokud se nepřestane lepit.
Necháme v lednici dvě hodiny odpočinout.
Na pánvi rozehřejeme olej, dáme nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět, pak vložíme maso, osolíme, opepříme, zprudka opékáme, přidáme česnek, protlak, cukr, feferonovou pastu, koření, podlijeme vodou a dusíme pět minut.
Žampiony pokrájíme a zprudka opečeme. Nesolíme.
Z těsta vytvoříme bochánky, z nichž vyválíme tenkou placku, potřeme vychladlou masovou směsí, poklademe žampiony a beraními rohy, zasypeme hojně oběma druhy sýra a pečeme v troubě vyhřáté na 240 °C 12 minut.