Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pašerácký guláš


Suroviny

  • 400 g hovězí kližky
  • 4 menší cibule
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 4 žampiony
  • 4 nožičky tenkých párků
  • 100 g sterilované kapie
  • 4 stroužky česneku
  • 2 feferonky
  • sůl
  • pepř
  • paprika
  • kmín
  • olej
  • 4 cherry rajčata na ozdobu

Postup

  • 1

    Maso si nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme. Na rozpáleném oleji smažíme do zlatova cibuli, feferonky, pak přidáme protlak a maso.

  • 2

    Zasypeme paprikou a vydusíme dvakrát do šťávy. Pak podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

  • 3

    Na pánvi rozpálíme olej a zprudka opečeme párky a žampiony. Směs nesolíme.

  • 4

    Když je vše opečené, vložíme směs do guláše, který jsme zahustili hladkou moukou s vodou (amerikou).

  • 5

    Na závěr dáme do guláše sterilovanou kapii. Podáváme s těstovinami, či chlebem.

gulášhouskové knedlíkyhovězí masoknedlíkytěstoviny
  • author Tomáš Mika
  • Doba přípravy: 40 min
  • Doba vaření: 1 hod 30 min
  • Hotovo za: 2 hod 10 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno