Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Opečený gothaj s hrachovou kaší a konfitovaným česnekem


Suroviny

  • 600 g gothaje
  • 8 menších paliček česneku
  • 400 g zeleného hrachu
  • 1 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • kmín
  • bobkový list
  • sádlo dle potřeby

Postup

  • Hrachová kaše
  • 1

    Namočený hrách uvaříme s bobkovým listem do měkka, slijeme vodu, přidáme osmaženou cibulku, česnek, osolíme, opepříme a rozmixujeme. Česnek polijeme olivovým olejem a pečeme v troubě asi hodinu.

  • Gothaj
  • 1

    Salám opečeme z obou stran na troše sádla.

Hrachová kaše

česnekpečivopředkrmuzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno