Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Nakládaný uzený lalok


Suroviny

  • 800 g uzeného laloku
  • 2 polévkové lžíce sladké papriky
  • 2 polévkové lžíce pálivé papriky
  • 2 polévkové lžičky sušeného česneku
  • 1 polévková lžíce dijonské hořčice
  • alobal

Postup

  • 1

    Lalok 20 minut povaříme, rozdělíme ho na čtyři 200 gramové kusy a teplý ho obalíme ve směsi paprik, česneku a dijonské hořčice.

  • 2

    Pečlivě zabalíme do hliníkové folie a pečeme v alobalu ,5 hod. na 100 °C. Necháme vystydnout, dáme do lednice a po čtyřech dnech je připraven ke konzumaci.

pečivopředkrmuzené masouzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 60 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno