Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Nakládaný hermelín


Suroviny

  • 4 vyzrálé hermelíny
  • 2 stroužky česneku
  • 2 menší cibule
  • 2 nakládané beraní rohy
  • několik feferonek
  • pár oliv
  • kvalitní slunečnicový olej
  • 4 kuličky nového koření
  • 2 bobkové listy
  • 8 kuliček pepře
  • špetku tymiánu
  • feferonková pasta (Harisa)

Postup

  • 1

    sýry prokrojíme, pomažeme pastou a dáme si mezi půlky pokrájenou cibuli, každý hermelín spíchneme a navrstvíme je do sklenic spolu s ostatními surovinami a kořením. Nakonec zalijeme olejem, dáme do chladna a necháme odpočívat alespoň 5 dní.

hermelínpečivopředkrmsýrzavařenina
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 72 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno