Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Lehký pikantní hermelínový salát


Suroviny

  • 3 hermelíny s papričkami
  • 1 menší žlutou papriku
  • 1 menší červenou papriku
  • 1 menší cibuli
  • 1 kyselou okurku
  • 3 lžíce sterilovaného hrášku
  • ½ navinulého jablka
  • Dresink
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička kopru
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžíce 50% majonézy
  • sůl, pepř, chilli koření

Postup

  • 1

    Hermelíny nakrájíme na větší kostky, stejně jako papriky. Cibuli, jablko a okurku nakrájíme na malé kostičky.

  • 2

    Přidáme hrášek. Zálivku připravíme důkladným smícháním oleje, octa, hořčice, cukru a koření.

  • 3

    Vmícháme majonézu (možno nahradit zakysanou smetanou) a zlehka promícháme a necháme několik hodin v chladu odležet.

  • Podáváme s opečenými bílými toasty.
hermelínpečivopikantnípředkrmsalátsýr
  • author Tomáš Mika
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno