Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Kuřecí polévka s čínskými nudlemi a pikantními knedlíčky


Suroviny

  • 1 kuřecí skelet
  • 2 mrkve
  • kousek celeru
  • menší petržel
  • 1 cibule
  • 100 g hrášku
  • malý kousek zázvoru
  • 4 stroužky česnek
  • pórek
  • čínské nudle
  • solamyl
  • 200 g mletého masa
  • feferonky
  • solamyl
  • sójová omáčky
  • ústřicová omáčka
  • sůl
  • pepř
  • trošku badyánu
  • nové koření

Postup

  • 1

    Kuře dáme do studené vody, přidáme kořenovou zeleninu (jen jednu mrkev), česnek a cibuli, uděláme si silný vývar.

  • 2

    Když začne vývar vřít, sbíráme pěnu. Polévku přecedíme, nudle si připravíme podle návodu.

  • 3

    Do polévky přidáme pórek, hrášek, feferonky, na malé kousky pokrájený zázvor a česnek, vaříme deset minut.

  • 4

    Pak přidáme nudle a masové knedlíčky, které jsme si připravili tak, že jsme smíchali maso, žloutek, škrob, sůl, pepř, sójovou omáčku a stroužek česneku, pak zavařili knedlíčky zvlášť. Dochutíme rybí a sójovou omáčkou

asijskáčínskáknedlíčkykuřecí masomleté masopečivopikantnípolévkasvětová kuchyně
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno