Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Krůtí játra s restovanou cibulí


Suroviny

  • 300 g chlazených krůtích jater
  • 4 malé cibule
  • 50 g slaniny
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžíce oleje
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 lžíce kečupu
  • 50 ml bílého vína
  • sůl, pepř
  • 1 lžička sladké mleté papriky
  • 1 lžička drceného kmínu
  • špetka chilli

Postup

  • 1

    V pánvi si rozpálíme na kostičky pokrájenou slaninu, přidáme sádlo a na céčka nakrájenou cibuli, kterou restujeme dozlatova.

  • 2

    Do misky si dáme očištěná, blan zbavená játra, která si překrájíme na velikost sousta. K játrům pak přidáme koření (i sůl), zasypeme moukou, pořádně promícháme, aby se každý jednotlivý kousek hezky obalil v koření i mouce.

  • 3

    V druhé pánvi si rozpálíme olej a vkládáme játra. Z každé strany restujeme 3 minuty. Pak přendáme do pánve s cibulí, přidáme kečup, víno a necháme krátce provařit. Doladíme chutě a můžeme podávat.

Brambory v tlakovém hrnci

bramboryvnitřnosti
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno