Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Klobása s hrachovou kaší


Suroviny

  • 4 větší klobásy
  • 500 gramů žlutého půleného hrachu
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 100 gramů anglické slaniny
  • 2 lžíce sádla
  • bobkový list
  • sůl, pepř
  • majoránka

Postup

  • 1

    Hrách si namočíme a uvaříme s bobkovým listem do měkka (hlídáme, kypí).

  • 2

    Když je hrách měkký, slijeme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a rozmixujeme.

  • 3

    Na sádle zpěníme slaninu a cibuli, polovinu přidáme do kaše, druhou navrch na ozdobení. Dochutíme majoránkou.

  • 4

    Podáváme s opečenou klobásou nebo sázeným vejcem.

Hrachová kaše

česnekluštěninypečivouzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno