Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí líčka na víně, dušená rýže


Suroviny

  • 800 gramů hovězích líček
  • 50 gramů mrkve
  • 30 gramů petržele
  • 30 gramů celeru
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • 1 větší cibule
  • 2 lžíce sádla
  • 200 ml kvalitního červeného vína
  • perník na zahuštění
  • trochu octa
  • trocha cukru
  • nové koření, pepř, bobkový list, tymián

Postup

  • 1

    Hovězí líčka osolíme, opepříme a nakrájíme asi na stogramové kusy.

  • 2

    Nakrájenou kořenovou zeleninu opečeme do zlatova, přidáme cibuli, protlak, cukr, zastříkneme octem, necháme zarestovat maso, podlijeme vínem a vývarem a dusíme do měkka.

  • 3

    Když je maso měkké, dle potřeby zahustíme perníkem.

  • 4

    Jako příloha je vhodná dušená rýže.

Jasmínová rýže v peřinách

alkoholhovězí masorýže
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno