Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Houby v sladkokyselém nálevu


Suroviny

  • 0,5 l octa
  • 1,5 l vody
  • 1 DEKO
  • 20 cukerinů
  • 10 dkg cukru
  • 1 kg tvrdých hub
  • 2 menší cibule

Postup

  • 1

    Očištěné houby povaříme 10 minut v osolené vodě, po pěti minutách přidáme na měsíčky nakrájené cibule. Ovařené houby propláchneme studenou vodou. Svaříme nálev (cukeriny dáváme, když je nálev odstaven).

  • 2

    Houby plníme do sklenic, zalijeme nálevem a sterilizujeme 20 minut na 80°C.

houbyzavařenina
  • author Tomáš Mika

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno