Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Frankfurtská polévka


Suroviny

  • 5 nožiček frankfurtských párků
  • 5 menších brambor
  • 1 cibule
  • 1 lžíce sádla
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce hladké mouky
  • uzený vývar
  • petržel
  • 2 lžičky sladké papriky
  • 2 lžičky pálivé papriky
  • 1 menší mrkev
  • sůl, pepř, kmín

Postup

  • 1

    Na sádle necháme zezlátnout cibulku, přidáme hladkou mouku a vytvoříme tmavou jíšku, odstavíme, vmícháme papriku a zalijeme uzeným vývarem.

  • 2

    Pak vložíme brambory, na jemno pokrájenou mrkev, koření, česnek a vaříme, dokud nejsou měkké.

  • 3

    V kastrolu zvlášť si opečeme na troše sádla párky, které přidáme do polévky těsně předtím, než je hotová. Provaříme, zdobíme petrželkou.

bramborygulášomáčkapečivopolévkauzeniny
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno