Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Filé z tresky se zeleninou v papilotě


Suroviny

  • 400 gramů tresky
  • 4 brambory
  • 2 cibule
  • 4 žampióny
  • 4 papriky
  • 12 cherry rajčátek
  • trochu kopru
  • 1 citron
  • sůl, pepř
  • 120 gramů másla

Postup

  • 1

    Rybu osolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Připravíme si čtyři dostatečně velké archy pečícího papíru a každý vymažeme uprostřed máslem.

  • 2

    Cibuli si nakrájíme na klínky, papriku na větší kusy, žampiony a vydrhnuté neloupané brambory na čtvrtiny. Na papír klademe cibuli, papriku, brambory, žampiony, rajčátka a nakonec rybu. Přidáme ještě oříšek másla, kopr a uzavřeme balíček tak, aby neutíkala šťáva a maso se zeleninou se mohlo dusit ve vlastní šťávě.

  • 3

    Dusíme v troubě na 160 stupňů 40 minut.

ryba
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno