Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Azu po tatarsku


Suroviny

  • 400 g hovězí roštěné
  • 2 cibule
  • 4 lžíce rajského protlaku
  • 4 kyselé okurky
  • 3 lžíce oleje
  • vývar dle potřeby
  • 1 lžíce hladké mouky
  • bobkový list
  • pepř
  • nové koření
  • sůl
  • cukr
  • oříšek másla

Postup

  • 1

    Maso si nakrájíme na menší nudličky, opepříme, zalijeme trochou oleje a necháme dvě hodiny odpočinout.

  • 2

    Na pánvi rozpálíme olej, vložíme na něj maso a zprudka asi čtyři minuty opékáme.

  • 3

    Maso vyjmeme, do výpeku dáme cibuli, trochu cukru, směs necháme zezlátnout, přidáme protlak, koření, podljieme vývarem, vrátíme maso, které jsme osolili, dusíme asi deset minut, pak přidáme na kostičky nakrájené okurky a oříšek másla, který jsme obalili v hladké mouce.

Jasmínová rýže

hovězí masoruskárýžesvětová kuchyně
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno