Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí maso na žampionech, houskový knedlík


Suroviny

  • 4 plátky hovězího masa (použil jsem zadní válec)
  • 3 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • 300 gramů malých čerstvých žampiónů
  • 2 stroužky česneku
  • hrst sušených hub
  • sůl, pepř, kmín, nové koření
  • hladká mouka
  • hovězí bujón

Postup

  • 1

    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.

  • 2

    Na sádle dotmava vyrestujeme nakrájenou cibuli, plátky si obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme po obou stranách, pak je přidáme do základu, podlijeme trochu vývarem, přidáme namočené sušené houby i s výluhem, zbylé koření a dusíme do měkka. Během dušení podléváme vývarem.

  • 3

    Když je maso měkké, zaprášíme omáčku hladkou moukou.

Podáváme s houskovým knedlíkem

Houskové knedlíky

houskové knedlíkyhovězí masoomáčka
  • author Tomáš Mika
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe