Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Chilli con carne


Suroviny

  • 400 g mletého masa (směs hovězí+vepřové)
  • 2 střední cibule
  • 1 větší mrkev
  • 140 g rajského protlaku
  • 2 dcl červeného vína
  • 1 lžíce mleté papriky
  • 4 stroužky česneku
  • 2 chilli papričky (případně méně- dle potřeby)
  • olivový olej
  • 2 dílky hořké čokolády (nejméně 60%)
  • 400 g konzervovaných červených fazolí
  • tymián
  • pepř
  • sůl
  • cukr

Postup

  • 1

    Na větší pánvi necháme rozpálit olivový olej, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a na kostky nakrájenou mrkev. Vložíme maso, které osolíme, opepříme, posypeme paprikou, tymiánem a zarestujeme.

  • 2

    Pak přidáme protlak, nasekaný česnek, najemno nakrájené feferonky a cukr, necháme vydusit do tuku a poté vlijeme červené víno. Přikryjeme a pomalu dusíme jednu hodinu.

  • 3

    Na závěr přidáme slité fazole, dva dílky čokolády a pomalu vaříme ještě 20 minut.

americkáluštěninymleté masopečivopikantnísvětová kuchyně
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 3 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe