Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Hovězí roláda GIPSY


Suroviny

  • 600 gramů zadního válce
  • 2 vejce
  • 150 gramů uzeného boku
  • 1 větší noha klobásy
  • 2 kyselé okurky
  • 2 menší kapie
  • 100 ml rajského protlaku
  • 2 cibule
  • cukr
  • nové koření

Postup

  • 1

    Hovězí zadní naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, opepříme a poklademe vařeným vejcem, okurkou, klobásou, cibulí a uzeným bokem. Svineme a obděláme na sádle.

  • 2

    Vyjmeme závitky, dáme cibulku, kapii, protlak, nové koření a zarestujeme.

  • 3

    Vrátíme závitek do směsi, podlijeme a dusíme do měkka. Když je měkký, šťávu propasírujeme a zredukujeme.

  • 4

    Připravíme si na pánvi cibulku a kapii, zarestujeme a vložíme do sosu, dochutíme cukrem.

    Podáváme s rýží.

hovězí masoroládarýže
  • author Tomáš Mika
  • Doba přípravy: 1 hod
  • Doba vaření: 1 hod 30 min
  • Hotovo za: 2 hod 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe