Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Zelí z červené řepy


Suroviny

  • 5 bulv červené řepy (cca 700 g)
  • 2 lžičky solamylu
  • 50 ml vody
  • 1 cibule
  • 1 lžíce sádla nebo oleje
  • sůl
  • krystalový cukr
  • ocet podle chuti

Postup

  • 1

    Den předem si uvaříme řepu do měkka. Oloupeme ji a nastrouháme nahrubo na slzičkovém struhadle.

  • 2

    Na tuku osmažíme na kostičky pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou řepu. Podle chuti osolíme, přidáme cukr a ocet. Ve vodě rozmícháme solamyl, přidáme k řepě a necháme pár vteřin provařit.

  • 3

    Podáváme k pečenému vepřovému masu.

přílohazelí
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno