Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Zapečená bavorská klobása


Suroviny

  • 3 cibule, oloupané, rozčtvrcené
  • 4 lžíce sójové omáčky
  • 200 ml kečupu
  • 1 lžíce worcesterské omáčky
  • 4 lžíce oleje
  • špetka soli
  • 2 větvičky rozmarýnu, natrhané
  • 300 ml černého piva
  • 1 lžíce škrobové moučky
  • 4 červené papriky (beraní rohy)
  • větvička cherry rajčátek
  • 4 ks bavorské klobásy

Postup

  • 1

    Prvních šest ingrediencí smíchejte v misce a přidejte větvičku rozmarýnu. V pivě rozmíchejte škrobovou moučku a obě směsi spojte.

  • 2

    Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládejte do pekáčku a zalijte pivní směsí. Pečte dvacet až třicet minut v troubě předehřáté na 200 °C.

německápečivorajčatasvětová kuchyněuzeniny
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno