Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřové v alobalu


Suroviny

  • 600 gramů vepřového ořezu
  • 4 menší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • sůl, pepř
  • paprika
  • 12 menších brambor
  • olej
  • plnotučná hořčice
  • alobal

Postup

  • 1

    Maso osolíme, opepříme, posypeme paprikou a česnekem. Brambory i se slupkou omyjeme, odrhneme kartáčem a přepůlíme, cibuli nakrájíme na klínky.

  • 2

    Z alobalu (silnější) vytvoříme čtyři pláty, které potřeme olejem a do každého balíčku dáme na porci tři brambory, kousky masa jednu cibuli, brambory osolíme a opepříme, maso potřeme hořčicí, balíček zabalíme tak, aby nám nevytekla šťáva a pečeme hodinu na 190 stupňů.

bramboryčesnekvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno