Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřové palce v Schwarzwaldské šunce


Suroviny

  • 3 palce (konec vepřové panenky)
  • schwarzwaldská šunka
  • bylinky
  • pepř, sůl
  • potravinářský provázek
  • olivový olej na pečení

Postup

  • 1

    Bylinky smícháme s olejem , obalíme tím palce a necháme přes noc odležet.

  • 2

    Maso nakrájíme na špalíky cca 4 cm, každý obalíme slaninou a převážeme provázkem (moc neutahujeme, špatně by se maso propékalo), osolíme a opepříme.

  • 3

    V rozehřátém oleji špalíky po každé straně zvolna pečeme cca 5 minut. Rozstřihneme provázek a servírujeme.

Vařené brambory ve slupce

bramborová kašebramboryrýževepřové maso
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno