Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřová krkovice na hořčici


Suroviny

  • 600 gramů krkovice
  • 5 lžic plnotučné hořčice
  • 2 lžíce sádla
  • 2 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • vývar
  • hladká mouka
  • paprika
  • sůl, pepř, kmín

Postup

  • 1

    Maso nakrájíme na čtyři plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.

  • 2

    Necháme v lednici 4 hodiny odpočinout. V kastrole rozpálíme sádlo a opečeme zprudka plátky, které jsme obalili v hladké mouce. Po vyjmutí dáme do výpeku nakrájené cibule, necháme zarestovat do zlatova, přidáme kmín, papriku a česnek, vrátíme do základu maso a podlijeme vývarem tak, aby maso bylo ponořené.

  • 3

    Dusíme zvolna do měkka. Na závěr dochutíme lžící hořčice, případně solí.

  • Podáváme s dušenou rýží.

Jasmínová rýže v peřinách

bramborové knedlíkybramboryhouskové knedlíkyknedlíkynokyomáčkarýževepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno