Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vepřová játra po srbsku


Suroviny

  • 600 gramů vepřových jater
  • 2 cibule
  • 1 rajský protlak
  • 4 stroužky česneku
  • 2 červené kapie
  • 2 zelené papriky
  • 8 menších rajčat
  • cukr
  • sůl, pepř, kmín, tymián, mletá paprika
  • hladká mouka
  • vývar
  • olej

Postup

  • 1

    Játra očistíme a dáme na 20 minut do mrazáku (lépe se krájí), pak nakrájíme na plátky, které opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme z obou stran. Zeleninu omyjeme a nakrájíme.

  • 2

    Vyjmeme maso, do základu dáme na klínky nakrájenou cibuli, pak přidáme papriky, rajčata, protlak, česnek, cukr, podlijeme vývarem, vrátíme do směsi játra a dusíme asi 15 minut.

Podáváme s rýží

Jasmínová rýže

pikantnírýževnitřnosti
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno