Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Vajíčková pomazánka


Suroviny

  • 200 g pomazánkového másla (choceňské) nebo domácí lučiny
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce majonézy Hellmanns Delikátní
  • 5 natvrdo uvařených vajec
  • 1 malá cibule
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    V misce vymícháme pomazánkové máslo (domácí lučinu), majonézu, hořčici a pepř. Cibuli nakrájíme na jemno, v sítku přelijeme vařící a následně studenou vodou a necháme odkapat.

  • 2

    Uvařená, oloupaná a vychladlá vejce nastrouháme na slzičkovém struhadle nahrubo, přidáme do misky spolu s cibulí. Všechno promícháme a dle chuti osolíme.

pečivopomazánkarajčatavejcevelikonoce
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno