Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Tlačenka z pečeného vepřového kolene


Suroviny

  • 500 gramů masa a kůží z vepřového pečeného kolene
  • netučný vepřový vývar
  • nové koření
  • česnek
  • špetka zázvoru
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Obereme kůže a ty najemno nasekáme. Maso nakrájíme na větší kousky.

  • 2

    Kůže vaříme ve vývaru tak, aby poměr kůže a vývaru byl stejný.

  • 3

    Táhneme asi tři čtvrtě hodiny, pak přidáme maso, dochutíme solí, pepřem, česnekem, špetkou zázvoru a mletým novým kořením. Tlačenku nalijeme do tlačenkového sáčku, zavážeme a necháme za občasného obracení vystydnout.

  • 4

    Podáváme s octem, cibulí a chlebem.

pečivopředkrmvepřové masozabíjačka
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno