Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Tatarák


Suroviny

  • 300 g zadního hovězího masa (ideálně svíčková)
  • 2 žloutky
  • lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce kvalitního kečupu
  • 2 šalotky
  • pár kapek worcesterské omáčky
  • trochu tabasca /podle chuti/ nebo cayennského pepře nebo chilli
  • starší chleba na topinky
  • česnek na potření topinek
  • sádlo na smažení
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Omyté a očistěné maso 3x pomeleme. Šalotku nebo cibuli nakrájíme na velmi drobno. Přidáme všechny ingredience raději postupně a podle chuti.

  • 2

    Na rozpáleném tuku osmažíme chleba, potřeme česnekem a na horkou topinku natřeme masovou směs.

hovězí masopečivopředkrmsmaženétopinky
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno