Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Stroganov


Suroviny

  • 400 gramů svíčkové
  • 2 cibule
  • 1 lžíce demi-glace
  • 2 lžíce oleje
  • 4 menší kyselé okurky
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 2 stroužky česneku
  • 250 gramů žampiónů
  • 1 lžička cukru
  • 4 lžičky zakysané smetany na ozdobu
  • sůl
  • pepř

Postup

  • 1

    Maso nakrájíme na nudličky a naložíme na dvě hodiny do oleje, soli a pepře. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, nakrájené žampiony, krátce zarestujeme.

  • 2

    Vyjmeme z pánve, přidáme lžíci oleje, maso, utřený česnek, protlak, demi-glace, trochu podlijeme, vrátíme žampióny s cibulí, osolíme, opepříme, pak doplníme nakrájenou okurkou a krátce provaříme.

  • 3

    Můžeme dát na zjemnění smetanu již do pokrmu.

  • 4

    Podáváme s nudlemi, rýži, či bramborem. Jedná se o minutkovou úpravu. Vše trvá maximálně deset minut.

Jasmínová rýže

bramboryhoubyhovězí masoruskárýžesvětová kuchyně
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 45 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno