Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Šťavnaté krkovičkové plátky


Suroviny

  • 4 plátky krkovičky
  • 1/2 pórku
  • koření Country nebo jakékoliv oblíbené,
  • 2 pol. lžíce majonézy
  • 2 pol. lžíce kečupu
  • 1 pol. lžíce worcesteru
  • 8 menších žampionů
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením. Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka.

  • 2

    Na pórek položíme připravené plátky masa. Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.

  • 3

    V misce smícháme majonézu, kečup a worcester a touto směsí polijeme maso i se žampiony. Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 °C dokud maso nebude měkké.

bramborová kašebramboryhoubyrajčatarýževepřové maso
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno