Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Spaghetti aglio olio e peperoncino


Suroviny

  • 250 g semolinových špaget
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 lžičky aglio olio peperoncino /sušená směs italských bylinek a koření/
  • 50 g parmazánu

Postup

  • 1

    Špagety uvaříme v hodně osolené vodě dle návodu na obalu. V pánvi rozehřejeme olej, přidáme suchou směs koření a necháme rozvonět.

  • 2

    Pak do pánve přidáme uvařené a scezené špagety, prohodíme, aby se nám všechny obalily olejem a kořením. Servírujeme horké bohatě posypané parmazánem. Můžeme přelít olivovým olejem.

  • 3

    Tohle není skoro ani recept, jen spíš tip či inspirace. A bacha: tahle směs je opravdu pekelně ostrá !

italskápikantníšpagetysvětová kuchyněsýrtěstoviny
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 2

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno