Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Smažené hříbky


Suroviny

  • 1 kg hub
  • 3 vejce
  • sádlo
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • sůl

Postup

  • 1

    Hřiby nakrájíme na plátky o tloušťce 5 mm, vejce prošleháme, přidáme trochu soli a kapku mléka.

  • 2

    Hřiby protáhneme v hladké mouce, vejcích a strouhance.

  • 3

    Na rozpáleném sádle smažíme pozvolna z obou stran dozlatova

Vařené brambory ve slupce

bramboryhoubysmažené
  • author Naďa Indruchová
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno