Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Smažená vepřová krkovice


Suroviny

  • 4 vepřové plátky z krkovice bez kosti výška cca 2 cm
  • 2 vejce
  • sůl
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • sádlo na smažení
  • 50 g másla

Postup

  • 1

    Maso naklepeme, osolíme, protáhneme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. V pánvi rozpálíme sádlo a řízky zprudka z obou stran opečeme dozlatova.

  • 2

    Přendáme je do pekáče, poklademe kousky másla a přiklopíme. V troubě dopékáme při teplotě 200 °C cca 40 minut. Poté odklopíme a necháme ještě 10 minut dojít na barvu.

bramborová kašebramborový salátbramborysmaženévepřové maso
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno