Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Smažená sýrová variace


Suroviny

  • 1 romadur
  • 1 velké tvarůžky
  • 1 camembert
  • 2 vejce
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • brambory
  • olej
  • tatarská omáčka

Postup

  • 1

    Sýry dáme na půl hodiny do mrazáku, pak je dvakrát obalíme v mouce, osolených vejcích a strouhance a osmažíme na vyšší vrstvě oleje.

  • 2

    Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky a povaříme pět minut v nesolené vodě, kam jsme přidali trochu octa.

  • 3

    Pak je smažíme jednu minutu ve vyšší vrstvě oleje, vyjmeme je, necháme vystydnout a tento proces znovu opakujeme, tentokrát čtyři minuty. Nakonec solíme, podáváme s tatarskou omáčkou.

bramboryhermelínsmaženésýr
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2016 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno